• Gustav Johannsen-Skolen

Gustav Johannsen-Skolen, Flensborg

svig.

• Ole Uth den 04-07-2015
    Friske billeder fra byggeriet:

Et blik mod en næsten færdig indgang fra nord til omklædningsrum. (og tidligere vestindgang)

Herunder et blik fra samme position mod trappen, der fører ind til Boldspilhallen.
    Dørerne til venstre fører ind til toiletterne.

Herunder: Et blik op ad trappen mod Boldspilhallen.

Et blik ind i de to nye omklædningsrum.

tilbage til samme udgangsposition som første billede.
    Herfra ses til venstre den nye "vestindgang". (er etableret der, hvor det gamle bogdepot var.)
    og hlet til højre ses indgangen til det nye læringscenter/videnscenter /bibliotek).
    Denne del  vil være placeret mellem hovedbygningen og Boldspilhallen. Efter biblioteket kommer de nye faglokaler og førskole og ovenpå disse 9 nye klasselokaler.
    Hele nybyggeriet skal være afsluttet, sålede at det kan tages i brug efter sommerferien 2016.
    Derefter starter saneringen af skolens øverste etage. (Pt. sat til at gå i gang de sidste to uger inden sommerferien 2016.)

• Ole Uth den 04-07-2015
    Kære forældre og elever

Sommerferien nærmer sig og dermed er det tid til lidt praktiske informationer:

Sidste skoledag før ferien er fredag den 17. juli skoledagen slutter efter 4. time (11.40).
    Første skoledag er for 2. - 10. klasse mandag den 31. august 2015.

Første skoledag er en almindelig skoledag efter timeplanen
    I løbet af den sidste uge af ferien lægger vi skemaerne ud, som derefter vil kunne findes både i ElevIntra og i ForældreIntra.

Før ferien
    I kommende uge lukkes omklædningsrummet ved Boldspilhallen og der gøres klar til nedrivningen. Det samme sker med to af de lokaler (den gamle "Skovgades Børnehave") hvor 12ab har har haft lokaler. Dermed går vi ind i den fase, der kaldes byggeafsnit to, hvor der skal etableres faglokaler for fysik/kemi, biologi og naturteknik, lokaler til førskolen, madudleveringssted til "Heldagsskolen" og bibliotek. (Nederste etage).
    I øverste etage etableres 9 nye lokaler, der er tænkt til grundskolen.

Byggefase 1 ser ud til at blive planmæssigt færdig. Dvs., at vi efter sommerferien har fået to nye omklædningsrum og et nyt redskabsrum nord for Boldspilhallen. Det betyder, at alle nu kan gå tørskoede til og fra idræt.

Elever og forældre, tidligere elever og ansatte, samt venner af skolen ønskes en god sommerferie, - når den tid kommer.

• Ole Uth den 22-04-2015
    Herunder en oversigtstegning af det nye byggeri.
    Det giver et godt indtryk af, hvor meget der faktisk skal bygges.
Ingen aktuelle nyheder